сън пътуване

Когато планираме пътуване не бива да забравяме и една важна подробност – да си осигурим достатъчно часове сън. Множеството активности, в които ни се иска да се включим през лятото, много често скъсяват времето ни за сън. За да можете да се насладите еднакво добре на пътуването и да си набавите нужните часове добър сън, следвайте предложените от нас съвети.

За да не губите сън, при планиране на пътуване овладейте стреса

Излишното напрежение е убиец на забавлението. А подготовката за пътуване не би трябвало да минава под знака на стреса. Чрез менажиране на стреса ще се запасите със сън преди път и ще елиминирате тревогата, която ви лишава от сън при пътуване. Подгответе всичко, свързано с пътуването ви колкото се може по-рано. Не оставяйте дори и малки незавършени детайли за последния момент. Ако сте от хората, които стягат багажа си минути преди да тръгнат, постарайте се този път това да стане поне ден преди заминаване. Така ще си спестите излишното напрежение и постоянната натрапчива мисъл, че сте забравили нещо важно.

Направете необходимото проучване

Изберете място в превозното средство, където е най-малко вероятно да ви безпокоят – до прозореца или в отделно спално купе. Избягвайте първите редици. Потърсете повече информация за хотелските услуги – какви са отзивите на гостите, къде се намира хотелът, шумна ли е обстановката. При възможност, дайте приоритет на по-отдалечените стаи, за да сте напълно необезпокоявани.

Подгответе „приспособленията“ за добър сън при пътуване

Вече знаете какви са личните ви нужди, за да си осигурите часове отмора при пътуване? Или за пръв път ви се налага да подберете необходимото? Разгледайте нашия списък и изберете според индивидуалните си предпочитания:

  • слушалки или тапи за уши
  • маска за очи
  • възглавничка за пътуване
  • затоплящо или охлаждащо одеяло
  • плейлист с любима релаксираща музика
  • удобни за пътуване дрехи и обувки
  • природен продукт за добър сън, съдържащ мелатонин

Мелатонин и Валериана имат място в багажа на всеки пътешественик

Пълноценният съм може да бъде спасен! По време на пътуване или при честа липса на качествен сън – осигурете си жизненоважната почивка чрез прием на Виватонин Лека Нощ/Vivatonin® Good Night.

Продуктът е изцяло натурално средство, на базата на активните съставки мелатонин и екстракт от билката Валериана. В тази комбинация, Виватонин Лека Нощ естествено повлиява качеството на сън като регулира биологичния часовник, премахва нервното напрежение и улеснява заспиването.

Приемът на Виватонин Лека Нощ намалява честите нощни събуждания, удължава продължителността на съня и допринася за добрия тонус в резултат на здравословен сън. Дозира се по 1 капсула вечер, 30 до 60 минути преди сън. Няма сънотворен ефект и няма наблюдавани странични реакции.

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените публикацията!

Среден рейтинг 4.8 / 5. Брой гласове: 18

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази публикация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази публикация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации.

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в публикацията.

borola
Абонирайте се
Уведоми ме за
guest
0 Коментарa
Вградени отзиви
Вижте всички коментари