инсомния

Предлагаме ви едно ефективно решение срещу инсомния (безсъние). То е плод от дългогодишните търсения на много специалисти в областта. С него, отново ще се радвате на спокоен сън, без често събуждане през нощта. В основата на този подход стои намаляване на времето, което прекарвате будни в леглото вечер. Именно по този начин ще си осигурите ефективно справяне с инсомнията.

Проблемът инсомния – кога се влошава?

Като инсомния се определя състоянието, при което за продължителен период от време са налице:

– трудно заспиване

– често събуждане през нощта

– невъзможност за получаване на достатъчно сън

Доказано е, че колкото по-продължително стоите будни в леглото, толкова проблемът инсомния се задълбочава и влошава. При инсомния нямате възможност да отморите ефективно съзнанието си, а впоследствие се появява хронична умора и силна отпадналост. Основните причини за поява на това състояние са натрупаните стрес и тревожност. Ефектът от тях настъпва бавно и когато не успяваме да ги елиминираме навреме. Основната им проява е свързана с нарушаване на съня и затрудняване на заспиването.

Днес се знае, че колкото повече време бодърстваме в леглото вечер, толкова по-тежко и редовно се проявява инсомнията. Невъзможността да се заспи вечер поражда тревожни мисли. Стига се дотам, че стремейки се да заспим сами засилваме тревожността си, която от своя страна затруднява заспиването. Това е т.нар. порочен кръг на тревогите и проблемите със съня.

Справете се с инсомнията като улесните заспиването си вечер. Ето как

След казаното дотук може да се заключи, че най-достъпният начин за справяне с инсомнията е като усвоите тактики за по-бързо и лесно заспиване. Това може да се постигне напълно безопасно с приема на Виватонин Лека Нощ/Vivatonin® Good Night. Съдържащият се в него мелатонин, известен като хормон на съня, е най-ефективното природно средство за улесняване на заспиването. Комбинацията с висококачествен екстракт от валериана осигурява комплексно решение за всякакви проблеми със съня:

– инсомния

– трудно заспиване

– често събуждане през нощта

 

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените публикацията!

Среден рейтинг 4.6 / 5. Брой гласове: 18

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази публикация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази публикация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации.

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в публикацията.

borola
Абонирайте се
Уведоми ме за
guest
0 Коментарa
Вградени отзиви
Вижте всички коментари