съня

От безсъние и чести събуждания нощем страдат изключително много хора, като според специалистите техния брой нараства все повече. Като водещи причини за това се посочват динамичното ежедневие и стресиращото влияние на живота днес. Всеки проблем със съня може да вкара засегнатия човек в порочния кръг на безсънието, умората и изтощението. Това са фактори, които са неразривно свързани помежду си и появата на единия много често води със себе си и останалите. Когато човек не спи добре дори една вечер, следващия ден обикновено е време на умора, раздразнителност и лошо настроение. Какво остава за хората, които хронично не си доспиват? При тях проблемите със съня и техните физически и психологически последствия формират задънена улица, изходът от която става все по-труден за откриване.

Хроничното недоспиване от една страна може да се провокира от депресивните състояния, тревогите и стреса, породени от ежедневните грижи. От друга страна именно такива са последствията от продължителните проблеми със съня. Единствената мярка за излизане от този цикъл е свързана с подпомагане на организма да се пребори със стреса и тревожността и влиянието на тези фактори върху продължителността и качеството на съня.

В стремежа си да останат незасегнати от тревогите и стреса много хора разчитат на приспивателни, успокоителни и други седативни лекарствени средства. Макар и ефективни за определен период от време те действат само симптоматично и спирането на приема им много бързо води до възобновяване на проблемите. Освен това изискват много внимателно дозиране, за да не се стигне до привикване.

Много по-сигурно и безвредно проблемите със съня, породени от стрес, тревоги и неврозни състояния, могат да се овладеят с помощта на природни и естествени вещества, включени в състава на Виватонин Лека Нощ. Това е комбиниран продукт, чийто прием не крие риск от привикване, и освен това действа едновременно върху подобряването на съня и намаляване действието на факторите, които го нарушават. Този ефект се постига благодарение на мелатонин, който улеснява заспиването, и на екстракт от валериана, който спомага за поддържането на съня. Така Виватонин Лека Нощ осигурява изход от порочния кръг на тревогите и проблемите със съня.

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените публикацията!

Среден рейтинг 4.9 / 5. Брой гласове: 19

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази публикация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази публикация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации.

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в публикацията.

borola
Абонирайте се
Уведоми ме за
guest
0 Коментарa
Вградени отзиви
Вижте всички коментари