Пълноценният сън може да се превърне във важен помощник

Редовното наспиване с дълг, продължителен сън не само подобрява настроението ви и ви зарежда с оптимално количество енергия – то може да е и важно „оръжие“, което да ви помогне да убедите ръководителите си в своите положителни качества, да спечелите доверието им и дори да се издигнете в служебното си положение. Ето някои позитиви, които добрият сън носи и как той може да оптимизира представянето ви в личен и професионален аспект. Ако спите достатъчно:

Ще се разсейвате по-трудно и ще поддържате концентрацията си по-дълго. Всеки е усещал колко зле се отразява недоспиването. Недостатъчният сън прави мисълта бавна и тромава, недоспалият човек трудно пренасочва и фокусира мисленето си върху различни теми и е силно неконкурентноспособен спрямо колегите си, които спят достатъчно.

Ще вземате по-точни и навременни решения. Възстановеният мозъчен потенциал и прочистеното от стреса съзнание са изключителен плюс за хората, чиято служба ежедневно изисква бързи и премерено рисковани решения.

Значително ще се подобри паметта ви. Пълноценният сън и нощната почивка са ключови фактори за затвърждаването на впечатленията, спомените и наученото през деня.

Ще допускате по-малко грешки. Според едно интересно проучване хората, които често не спят добре, имат с 50% по-бавна реакция и също толкова често се объркват в наглед прости ситуации, отколкото хора, които са под въздействието на алкохол.

Ако често се чувствате сънливи през деня, поради безсъние или други хронични проблеми със съня, и ако не искате това да доведе до сериозни неудачи в служебен или здравен план, добре би било да вземете навременни мерки срещу тези проблеми. Всеки, който иска да разчита на природни и безопасни начини за решаване на проблемите си със съня – безсъние, често събуждане, трудно заспиване и др. трябва да знае, че с приема на Виватонин Лека Нощ проблеми от подобен характер може много лесно да бъдат решени. Виватонин Лека Нощ е природно средство, което може да осигури здрав и пълноценен сън на всеки.

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените публикацията!

Среден рейтинг 4.8 / 5. Брой гласове: 18

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази публикация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази публикация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации.

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в публикацията.

borola
Абонирайте се
Уведоми ме за
guest
0 Коментарa
Вградени отзиви
Вижте всички коментари