трикове за бързо заспиване

Вярвате или не, но съществуват трикове за бързо заспиване. В редовете по-долу ще ви разкрием няколко хитринки, с чиято помощ да заспите като на магия.

Прилагане на техниката 4-7-8

Въпросната техника е създадена от професора от Харвард Андрю Уейл. За да я изпълните, е нужно да вдишате през носа със затворена уста, докато отброявате 4 секунди. След това задържате дъха си за 7 секунди. Накрая издишайте 8 секунди. Повторете това 3 пъти. Техниката работи безотказано, защото увеличава подаването на кислород към мозъка, като стимулира парасимпатиковата нервна система, която е важна за намаляване на стреса.

Затопляне на краката – един от работещите трикове за бързо заспиване

На всеки му се е случвало да се буди посред нощ обзет от студ. За това обаче не е виновен спадът в температурата на въздуха, а този на телесната температура. За да предотвратите този сценарий и да заспите по-бързо, ви предлагаме преди лягане да затоплите краката с вълнени чорапи или със специално създадените за целта уреди. Затоплянето ще ви настрои на вълна сън, тъй като има способността да разширява кръвоносните съдове в тялото.

Използване на повече възглавници

Ако искате да заспите по-бързо поставете възглавница не само под главата, но и под сгъвката на коленете. Така, когато легнете с очи към тавана, долната част на гърба ще заеме естествено положение, мускулите ще се отпуснат и сънят лесно ще дойде. В случай че спите на една страна, сложете твърда и малка възглавица между краката. Така ще държите гърба си изправен, ще намалите натиска върху ставите и в крайна сметка неусетно ще се потопите в царството на Морфей.

Въздействие върху акупресурните точки

Акупресурните точки са точки по енергийните пътища на тялото (меридиани). Те са разположени основно по ръцете и краката, но има и такива на ушите, корема и кръста. Оказването на натиск и стимулирането им подобрява кръвообращението, успокоява болки в тялото и действа отпускащо на съзнанието, което подпомага заспиването.

Прием на висококачествен природен продукт за сън – още един от онези трикове за бързо заспиване, които вършат чудеса

Виватонин Лека Нощ/Vivatonin® Good Night е природна алтернатива на сънотворни хапчета. Той е напълно безопасен и не води до привикване дори ако курсът на прием трябва да се повтори многократно. Допринася за качествения сън, като регулира биологичния часовник, освобождава стреса и отпуска съзнанието. Всичко това е възможно благодарение на рационалната му формула, съчетала в едно психичния хармонизатор на съня мелатонин и високопречистен екстракт от билката против безсъние Валериана. Съставките взаимно допълват и усилват ефекта си. В резултат заспиването е лесно, а сънят е непрекъснат и продължителен.

Продуктът има удобен прием. Дозира се по 1 капсула вечер, 30-60 минути преди сън.

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените публикацията!

Среден рейтинг 4.5 / 5. Брой гласове: 23

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази публикация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази публикация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации.

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в публикацията.

borola
Абонирайте се
Уведоми ме за
guest
0 Коментарa
Вградени отзиви
Вижте всички коментари