Тълкуване на сънища

Объркани съобщения в тъмната част от денонощието – тълкуването на сънища е вероятно толкова старо, колкото и самите сънища. Надали има човек, който не се е събуждал и не се е чудил какъв е бил този сън, и какво е означавал!

Сънищата не могат да бъдат предотвратени, но могат да бъдат контролирани до определена степен. Всяка вечер в нашия свят от хиляди мисли може да изникват различни приключения, които да варират. Науката все още изследва какво точно провокира и контролира сънищата, а ние само можем да гадаем! Тълкуването на сънищата датира от древни времена, а в тази статия ще разберете за част от различните мотиви в сънищата.

Тълкуване на сънища във времето

В по-ранни времена се е смятало, че сънищата са пророчески послания, изпратени до хората от божествени същества. В нашето съвремие, ние виждаме сънищата не толкова като послания от духовна сила, а по-скоро като усещания. Собственото ни подсъзнание е това, което разплита събитията от деня в сънищата ни, разрешава различни проблеми и дава насоки в трудни ситуации.

Правилно тълкуване на сънища

Ако искате да тълкувате сънищата си, вие трябва да сте внимателни, защото всеки човек си има свои, собствени символи, оформени от индивидуални преживявания, възприятия и чувства. Така че – само вие може да разберете какво означава даден символ в съня ви, лично за вас. Не забравяйте, че следните тълкувания са просто предложения и трябва да ги напаснете според вашата личност.

Различни хора, знаци и тълкувания

Легло – ако вашето собствено се появи насън, то това показва, че вие се чувствате сигурни в нещата, които правите. А, ако сънувате чуждо такова – то ви очакват успешни бизнес начинания.

Природа. Ходенето по тревни площи или лежането в такива, обикновено се тълкува като свързване с природата. Тревата е символ на растеж, а широките зелени поляни са свързани с предстояща бременност. Ако обаче ядете трева насън – то това е символ на несподелена любов.

До тълкуване на сънища се прибягва, когато засегнатият най-често сънува падане – а то се появява при хора, обикновено, борещи се със зависимост към контрол или загуба на такъв в ежедневието. Падането в неизвестното е наистина плашещо, което много често води и до рязко събуждане. Интересното е, че подобно усещане не може да изпитате доброволно, докато сте в будно състояние. Ако сънищата ви често са такива, то трябва да потърсите провокиращите фактори в ежедневието си и да ги премислите отново.

Голота – повечето сънища, в които сме голи или има такива хора около нас, са просто смущаващи. А, това подсказва, че вие трябва да изградите защита около себе си, която да ви предпазва.

Летенето – образът на това действие в съня символизира свободата и самоконтрола, защото погледнати от висините, земните събития могат да бъдат оценени в пъти по-добре.

Преследване – истински криминален ужас, продължаващ цяла вечност. След такъв сън може да се събудите развълнувани и дори – задъхани. Всеки, който се чувства преследван през нощта, може да е подложен на подобен “натиск” през деня, дори и непряко. Подобни стресиращи сънища могат да се появят и при деца.

Още малко за тълкуването на сънищата. И може би най-често срещания сън – смъртта. Сънят, в който се явява смъртта, предвещава нови неща, защото тя крие в себе си един завършен етап от живота. Може би на сънуващия му е трудно да се отвори към промяната и изпитва известен страх? Можем само да гадаем, но във всеки случай – смъртта през нощта не представлява физическа такава, а по-скоро, по-нататъшно развитие.

А, за още интересна информация относно тълкуването на сънищата, може да следите нашия блог.

За здрав и пълноценен сън

За справяне с безсънието и по-спокойни нощи имате първа помощ от природата, а именно Виватонин Лека Нощ / Vivatonin® Good Night. Това е продукт, създаден с изцяло натурални съставки, улесняващ заспиването и насърчаващ добрия сън. Действието му се дължи на рационално подбраната комбинация в състава му от екстракт от Валериана и мелатонин, които удължават продължителността на съня и намаляват събужданията.

Освен всичко това, продуктът ще редуцира усещането за стрес и тревожност, както и нервното напрежение. Без странични ефекти. Лесна дозировка от 1 капсула преди лягане, около 30 до 60 минути.

Може да го откриете в аптечната мрежа, както и на сайта на онлайн магазин MoMo – www.momo.bg.

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените публикацията!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 1

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази публикация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази публикация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации.

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в публикацията.

borola
Абонирайте се
Уведоми ме за
guest
0 Коментарa
Вградени отзиви
Вижте всички коментари