проблеми със съня

Рано или късно всеки човек се сблъсква с безсънието, трудното заспиване, честото събуждане нощем и други подобни проблеми със съня. Това са все последствия от стреса, забързания начин на живот и тревогите, които той предизвиква. Лошото в тази ситуация е, че проблемите със съня се задълбочават с времето и стават все по-трудни за овладяване, ако не им се обърне своевременно внимание.
Затова всеки човек с подобни затруднения има нужда от продукт, който да улесни заспиването му и да му осигури продължителен и качествен сън.

Коя е основната грешка на хората, които имат проблеми със съня?

Според редица специалисти в областта на неврологията, пациентите, търсещи помощ поради проблеми със съня, допускат две основни и “катастрофални” грешки.
От една страна, много хора пробват различни методи за самолечение.
От друга страна, повечето от хората, които имат проблеми със съня са склонни да се доверяват единствено на синтетичните сънотворни лекарства и държат да бъдат лекувани именно с такива медикаменти.

Тези два фактора значително затрудняват лечението на пациентите, стесняват сериозно избора на продукти за терапия и не на последно място може да доведат до нежелани здравни последствия. Страничните ефекти на транквилантите – барбитурати, бензодиазепини и други успокоителни и сънотворни средства може да бъдат спестени на голяма част от хората с проблеми със съня. В повечето случаи приемът на подобни лекарства не е медицински обоснован и необходим. Проблемите може да бъдат решени с напълно безопасни и доказано ефективни средства.

Не разчитайте на самолечение и бъдете информирани – причините, довели до проблеми със съня може да бъдат овладяни с природни продукти

Лекарствените средства за безсъние не премахват причините, а само замаскират симптомите на проблемите със съня. Ефектът им е временен и трае само през периода на прием. А този период е строго лимитиран във времето. Затова хората, страдащи от проблеми със съня, трябва да прибягват до употребата на синтетични приспивателни лекарства чак тогава, когато нямат друг избор. А такъв избор в повечето случаи е наличен.

Природната алтернатива на лекарствата – кое е безопасното решение при проблеми със съня?

Проблемите със съня, когато са причинени от стрес, тревожност, неврози, смяна на часови зони и прочее, може да се овладеят успешно с комбинирания прием на валериана и мелатонин.

Безсъние, трудно заспиване, често събуждане нощем и предизвиканото от тях хронично недоспиване доказано се преодоляват с приема на Vivatonin® Good Night/Виватонин Лека Нощ – природен продукт, съдържащ комбинация именно от мелатонин и екстракт от валериана. Благодарение на този състав приемането на Vivatonin® Good Night/Виватонин Лека Нощ улеснява заспиването, повишава продължителността на съня, премахва нощните събуждания, снема психическото напрежение, стреса и тревогите и е подходящ за всеки човек, страдащ от проблеми със съня.

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените публикацията!

Среден рейтинг 4.6 / 5. Брой гласове: 17

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази публикация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази публикация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации.

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в публикацията.

borola
Абонирайте се
Уведоми ме за
guest
0 Коментарa
Вградени отзиви
Вижте всички коментари