спане в едно легло

Спане в едно легло заедно с половинката често се оказва истинско предизвикателство. Коса в очите, горещ дъх в лицето, непоносима жега през лятото, допир на студени крайници през зимата, непрестанно въртене в леглото, липса на пространство, борба за завивката… Все неща, които саборитат съня. Ето как да се преодолеят неудобствата!

Снабдяване с правилен матрак

Това е наистина важна крачка за индивидуалния комфорт на двамата партньори. Благодарение на иновациите в съвременните технологии на производство дори и най-придирчивите двойки остават доволни. Във фокуса на вниманието попадат матраците от мемори пяна и латекс. Те поддържат тялото в правилна позиция. И най-важното – осигуряват независимост на движенията, което гарантира спокоен и здравословен сън на всеки от партньорите.

За постигане на максимален комфорт е важно да се подбере правилно и размера на матрака. По правило ширината трябва да е поне 80 см за един спящ, а дължината – около 30-40 см по-голяма от височината на ползващите го.

Избор на правилната завивка – ключово условие за безпроблемно спане в едно легло с любимия човек

Не само матрака, но и завивката трябва да е по мярка. За да покрие добре тялото и да осигурява свобода на движение, тя трябва да e поне 20-30 см по-дълга от височината на ползващите я. Относно ширината желателно е единичната завивка да е с около 30-50 см по-широка от гръдния кош. Двойната – да е с еднаква широчина с матрака, на който спят партньорите.

И накрая, но не по важност, препоръчително е материята, от която е изработена, да е естествена, за да регулира температурата на тялото.
Следването на тези правила гарантирано ще сложи край на борбата за завивката и ще улесни съня на партньорите.

Спане на отделни възглавници

Използването на отделна възглавница е друго важно условие за добрия сън заедно с половинката. Всеки от партньорите трябва сам да избере правилната възглавница според индивидуалните си предпочитания, позата за сън и здравословното състояние.

Ако все пак мисията „спане в едно легло с половинката“ остава неуспешна, на помощ идва…

Виватонин Лека Нощ/Vivatonin® Good Night – изцяло натурален продукт за пълноценен сън. Той представлява уникална комбинация от естествени съставки – стандартизиран екстракт от Валериана и мелатонин, която повлиява благоприятно нервната система по физиологични механизми.
Приеман продължително време по 1 капсула вечер, 30-60 минути преди лягане, продуктът:

Няма данни за нежелани ефекти и странични реакции. Наличен е в аптечната мрежа в цялата страна и в сайта на онлайн магазин МоМо на адрес www.momo.bg, където често има атрактивни промоции.

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените публикацията!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 1

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази публикация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази публикация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации.

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в публикацията.

borola
Абонирайте се
Уведоми ме за
guest
0 Коментарa
Вградени отзиви
Вижте всички коментари